Toronto

Zinken rechthoek plantenbakkenBasisuitvoering:

  • Exclusieve zinken plantenbakken
  • Rechthoek model
  • Gemaakt van hout en bekleed met zink aan de buitenkant
  • Plantenbakken zijn binnenin voorzien van extra dik waterdicht vijverfolie
  • De bakken staan op hardhouten draagbalken
  • Optioneel is een klimraster (trellis) voor beplanting, dit kan worden uitgevoerd in hardhout (zoals op deze foto's), maar ook van gegalvaniseerd staal
  • Wateroverloop systeem in de bak, om het overtollige water af te voeren
  • Deze bakken worden geheel op maat gemaakt
  • Alle maatwerk mogelijk
                             

   Referenties (foto-impressies) Toronto en Vancouver                                                                          

      Kantoor Utrecht                              

    

 

 

_


 

 

 

Overzicht modellen Toronto


 

Zinken plantenbakken worden door ons gemaakt in verschillende modellen en uitvoeringen. Dit kan zijn op basis van een heel 'strak' design (moderne lijn, gladde vlakken), maar ook in een meer 'klassieke' uitstraling (met lijsten en hoekpanelen). In vierkante vorm, rechthoekig en andere. En natuurlijk in elke willekeurige hoogte.

 

Ook kunnen dergelijke bakken worden uitgevoerd met bijvoorbeeld een klimraster (een zogenaamd trellis) voor klimplanten. Een dergelijk trellis kan heel mooi worden uitgevoerd in duurzaam hardhout, maar bijvoorbeeld ook met een gegalvaniseerd stalen frame.

 

Zinken plantenbakken worden gemaakt van hout en aan de buitenkant rondom bekleed met zink. Binnenin de bak komt extra dik waterdicht vijverfolie. De bak komt op duurzame hardhouten draagbalken te staan. Daarmee zijn de zinken bakken volledig afgeschermd van water en zeer weersbestendig.

 

Het bekleden van plantenbakken met zink is erg arbeidsintensief en daardoor niet goedkoop. Maar het totaal maakt zinken bakken wel tot een heel mooi product, een design meubel in uw tuin of op uw terras. De zinken plantenbakken worden geheel op maat gemaakt.

 

 

 

Wanneer u invulling zoekt met zinken plantenbakken, neem dan gerust contact met ons op, zodat we een passende invulling voor u kunnen uitwerken en vrijblijvend aan u voorstellen.


 

 

 

 

 

Bekijk / download informatie Toronto

 

 

 

Voorbeeldsitenaam.com
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website