Chicago

Meerhoekige boom- en plantenbakken van duurzaam hardhoutBasisuitvoering:

  • Vijf-, zes- en achthoekige boom- en plantenbakken
  • Extra mogelijkheid van een zitbank rondom
  • Duurzaam hardhout als basis voor deze plantenbakken en afgemonteerd met roestvrijstalen (rvs) bevestigingsmateriaal
  • De bakken staan op stevige draagbalken aan de onderkant, die niet zichtbaar zijn vanaf de buitenkant, waardoor de bak een paar centimers vrij staat van de grond en als het ware licht 'zweeft'
  • Naast een assortiment van verschillende standaardmaten zijn deze bakken op aanvraag leverbaar in elke afmeting en diverse hoogtes
  • Combinatie van een functionele boom-/plantenbak en een prachtig meubelstuk


Verdere afwerkingsmogelijkheden:

  • Anti-worteldoek (houdt grond en wortels tegen, en laat overtollig water door) ten behoeve van buitenbakken
  • Vijverfolie (maakt de bak volledig waterdicht aan de onderkant) ten behoeve van binnenbakken
  • Milieuvriendelijke Restol olie (beschikbaar in verschillende kleuren) tegen het vergrijzen; wanneer het hardhout niet wordt behandeld dan zal de bak na enige tijd vergrijzen
                             

   Referenties (foto-impressies) Chicago                                                                             


      Verzorgingshuis in Zuid-Holland                                             

    

 

 

_


 

 

 

Overzicht modellen Chicago


 

Koning Rijk Buitenleven heeft diverse meerhoekige Chicago plantenbakken / boombakken geleverd, in grote diversiteit wat betreft modellen en maatvoering.

 

Wat betreft modellen maken we het onderscheid in bijvoorbeeld vijf-, zes- of achthoekige plantenbakken. Daarbinnen is vrijwel alle maatwerk mogelijk wat betreft de grootte van de bak (diameter) en hoogte.

 

Bij de meerhoekige plantenbakken is een veel voorkomende extra mogelijkheid, een zitbank vast aan de bak. Dit kan bijvoorbeeld aan een of meerdere zijden, of een zitbank geheel rondom de bak. Op het fotomateriaal staan een paar voorbeelden aangegeven. Normaal gesproken komen deze grotere bakken op stevige draagbalken te staan, zodat de bak een solide basis heeft.

 

Daarnaast kunnen deze bakken verder worden afgewerkt met bijvoorbeeld anti-worteldoek binnenin de bak (buitenbakken) of waterdicht vijverfolie (binnenbakken). Ook kunnen de bakken worden geolied, in diverse beschikbare kleuren.

 

 

We hebben geen standaard producten in ons portfolio, gezien de gorte diversiteit aan toepassingen. Alles wordt op maat gemaakt.

 

Wanneer u invulling zoekt voor meerhoekige plantenbakken / boombakken, laat het ons dan weten. We denken graag vrijblijvend mee voor een passende invulling.

 

 
 

 

Bekijk / download informatie Chicago

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeldsitenaam.com
Dit is een voorbeeld-slogan voor jouw website